TORTOSA

Sedrani i Guinovart guanyen la Mitja Marató de Tortosa

Albert Pascual | TORTOSA

12/04/2016

350 atletes han participat en la tercera Mitja Marató de Tortosa. La prova va recórrer alguns dels espais més emblemàtics del municipi en un dia marcat pel bon temps.

Des de l'organització i l'ajuntament es mostren molt satisfet tant per la participació com pel nivell dels corredors.

Els corredors del Club Atlètic Runners Tarragona, Mohammed Sedrani i Estefania Guinovart, van endur-se la victòria en la prova absoluta de 21 kilòmetres.

Sedrani va arribar primer a la línia de meta amb un crono d'1:11:28 seguit d'altres dos corredors del Runners Tarragona, Lluisma Mas i Ferran Torres.

Per la seva part, Estefania Guinovart va marcar un temps d'1:29:35, seguida de Paquita Giménez i Eva Pons.

La prova també va comptar amb una cursa de 10.000 metres on la victòria masculina se la va emportar un altre atleta marroquí, Azzuz El Jihaoui amb un crono de 32:29. En noies, l'atleta local Mireia Guarner del Club Atletisme Terres de l'Ebre va ser la guanyadora en acabar un temps de 38:14.

La pròxima prova a Terres de l'Ebre se celebrarà el pròxim 7 de maig a l'Ametlla de Mar.