TORTOSA

Segona Mà i Més creix i es trasllada per oferir nous productes i més serveis


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

10/07/2019

L’empresa Segona Mà i Més, dedicada a la compra-venta de productes de segona mà, creix i es trasllada per oferir més productes i un millor servei als seus clients. Tot i que continua al carrer Nou del Vall de Tortosa, la botiga s’ha traslladat a un nou local de 300 metres quadrats on es poden trobar tot tipus de productes de segona mà, des d’impressores i mòbils, a electrodomèstics. Així ho explica el seu propietari, Joan Marc Forés.

Pel que fa als electrodomèstics, Forés ha detallat que s’ofereixen productes nous amb només petites tares, amb un preu econòmic i amb dos anys de garantia.

Segona Mà i Més també ofereix servei tècnic i la reparació de tot un ventall de productes, des mòbils, a ordinadors, tablets o consoles.

L’horari d’atenció al públic és de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. La nova botiga esta situada als números 10-12 del carrer Nou del Vall, al nucli antic de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>