MÓRA D'EBRE

Set gols al derbi de les Móres

Albert Pascual / Montse Margalef | MÓRA D'EBRE

16/11/2015

Màxima expectació en el derbi de les Móres, expectació transformada en molts de gols al llarg dels 90 minuts de partit.

Obria el marcador el conjunt visitant, l’Atlètics Móra la Nova amb el gol d’Aleix Martí al minut 17.

Al cap de 10 minuts, Sergi Vila, l’heroi del conjunt local marcaria el primer per a l’Olímpic i tornaria a marcar pocs minuts després, al 30’ el gol que suposaria la remuntada. Encara abans d’acabar la primera meitat, l’Olímpic Móra d’Ebre tindria temps per marcar el 3 a 1 obra de Daniel Calvo.

A la represa de l’encontre Sergi Vila signaria el hat-trick de la jornada en batre la porteria d’Argilaga per tercera vegada i al minut 76’ seria David Ferré qui marcaria el cinquè gol del conjunt local.

Però l’Atlètics no va voler tornar a creuar el riu sense intentar-ho i a un minut pel final, Aleix Martí marcaria el 5 a 2 definitiu.

Amb aquest resultat el Móra d’Ebre avança al Móra la Nova per diferència de gols tot i estar empatats amb 18 punts a les posicions 7a i 8a de la tercera catalana.