DELTEBRE

S'ha d'alçar el cap

Albert Pascual | DELTEBRE

26/09/2016

El Jesús i Maria és incapaç de guanyar. Aquest cop tampoc ha pogut ser contra el Club de Futbol Igualada, equip que ha guanyat per 0 a 2 al conjunt entrenat per Antoni Teixidó.

El partit va començar amb igualtat de forces però amb un equip visitant que se sentia còmode sobre el terreny de joc de l'Aube. Sense ocasions clares de gols per a cap equip, s'arribava al final de la primera part amb empat a zero.

La segona meitat va estar protagonitzada per les targetes. Al minut 55 Albert Torres era expulsat amb roja directa. L'acompanyava als vestuaris Eduard Marín, del cos tècnic del Jesús i Maria. Tot i aquesta expulsió, el Jesús i Maria ho seguiria intentant, amb ocasions clares, però sense encert.

Quan tot semblava que acabaria en un altre empat, l'equip visitant provocava un córner al minut 84 que transformava Isidre Marsiñach en el 0 - 1.

Cinc minuts després, al 89, sentenciava Pau Vidal anotant el 0 - 2.

Resultat decebedor per al Jesús i Maria en un fluix inici de lliga. El pròxim cap de setmana, desplaçament al camp del Vila-seca, equip que també està a la part baixa de la classificació i que aquesta setmana ha perdut contra el Santboià.

San Cristóbal 3 - 3 Rapitenca
Empat de la Rapitenca enfront del San Cristóbal. El primer gol arribava de penalt que transformava el raputenc Segi José. La resta de gols vindrien a la segona meitat, primer el de l'empat obra de Prieto. Tornaria a avançar-se el conjunt mariner amb el gol de Gabi Fernández i pocs minuts després igualaria de nou el San Cristóbal. La Rapitenca no es va rendir i va pujar el tercer al marcador, però de nou el San Cristobal, que no volia donar el partit per perdut, va marcar al 89 el definitiu empat a tres.