MÓRA D'EBRE

Signatura de l'acta d'inici de les obres del passeig fluvial de Móra d'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | MÓRA D'EBRE

05/09/2017

Abans de final d’any han d’acabar les obres de la reforma del passeig fluvial de Móra d’Ebre. L’alcalde va signar el 4 de setembre l’acta d’inici de les obres de la zona fluvial, que recull dues actuacions que s’executaran simultàniament. D’una banda, la segona fase de l’estabilització dels talussos del penya-segat del castell de Móra d'Ebre i la recuperació de l’antiga sendera. I de l’altra, la millora de l’accessibilitat del passeig de l’Ebre entre l’embarcador i l’antiga plaça de bous. Les obres tenen un pressupost de 745.000 euros.

Les dues accions són una continuació de les ja realitzades durant els anys 2010 i 2011. Les obres estan cofinançades entre la Llei de Barris, una subvenció directa de Governació per a l’estabilització dels talussos, i part de recursos propis de l’Ajuntament. La gestió de l’obra, com ja va succeir a la primera fase, anirà a càrrec de l’INCASOL.

Pel que respecta al passeig de l’Ebre, l’àmbit d’intervenció d’aquest projecte és el tram comprés entre l’embarcador i la plaça de bous. Es preveu millorar els accessos existents a l’embarcador, a l’antiga sendera i a la mateixa plaça de bous. L’actuació perfilarà el terrenys i adequarà els talussos amb la implantació d’espècies vegetals de ribera.

Durant tot el recorregut de la sendera hi haurà miradors-plaça. En l’estabilització dels talussos s’aposta per la consolidació dels murs de pedra seca i de l’estabilització amb espècies vegetals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>