TORTOSA

Somescola reivindica a l’Ebre el model educatiu català


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

01/03/2018

La plataforma Som Escola va defensar aquest dimecres al vespre el model educatiu català. L’acte, celebrat al Centre Cívic de Ferreries va reunir una cinquantena de persones de diferents entitats cíviques i també representants polítics de les Terres de l’Ebre.

Amb un discurs a favor de la immersió lingüística a Catalunya, l'organització va cridar a la mobilització davant l'"amenaça" del govern espanyol d'incloure una casella a la preinscripció escolar amb la que els pares puguin escollir la llengua amb la que volen escolaritzar els seus fills.

Somescola ha qualificat la iniciativa d'"atemptat directe" contra un model reconegut "internacionalment". L'entitat considera "intolerable" l'ús de l'escola com a "instrument polític".

A diferents municipis de les Terres de l’Ebre com Roquetes, també es van fer concentracions en defensa del model educatiu de l’escola catalana.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>