MÓRA D'EBRE

S’aprova el cofinançament dels Serveis Socials als municipis de la Ribera


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | MÓRA D'EBRE

01/03/2018

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha aprovat el cofinançament dels Serveis Socials que es presta als municipis riberencs. La xifra, corresponent a l’exercici del 2017, puja a vora 93.000 euros que servirà per cobrir la despesa de l’any passat, la meitat del que han sufragat els ajuntaments de la comarca en conjunt sobre un total de 185.500 euros.

Tot plegat representa una quarta part del cost total dels Serveis socials de la Ribera d’Ebre, la resta prové del pressupost de la Generalitat.

D’altra banda el Ple també ha aprovat una partida de 30.500 euros per donar suport a l’activitat de les quatre escoles municipals que imparteixen estudis de música a la comarca: Móra d’Ebre, Flix, Ascó i Benissanet, on estudien 650 alumnes. Aquest acord es fruit del conveni amb la Diputació de Tarragona i els consells comarcals per a optimitzar la prestació de serveis municipals al territori durant el 2018.

A més, el Ple del Consell ha aprovat les bases per a la concessió de subvencions per fomentar diferents activitats esportives com les curses de muntanya, BTT i el duatló.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>