SANT CARLES DE LA RÀPITA

S’obre la convocatòria d’ajuts al sector pesquer de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

02/01/2018

Ja està oberta la convocatòria d’ajuts del Fons Europeu Marítim i de la Pesca per al 2018 i el 2019. Uns ajuts que gestiona el Grup d’Acció Local (GALP) Mar de l’Ebre i els projectes ja es poden presentar al registre de la Confraria de Pescadors de la Ràpita o als serveis territorials d’Agricultura, Ramadera, Pesca i Alimentació. Projectes que creïn llocs de treball al sector pesquer o valor afegit dels productes de la pesca i l’aqüicultura. El vicepresident del GALP Mar de l’Ebre, Jordi Gaseni, ha destacat que l’obertura de la convocatòria d’ajuts suposa una oportunitat per créixer l’activitat econòmica vinculada al turisme, la pesca o l’aqüicultura.

Per la seva part, el gerent del GALP Mar de l’Ebre, Joan Alginet, ha destacat que s’ha realitzat un treball tècnic previ molt important i d’assessorament per poder presentar projectes dins el termini previst, que finalitza el 31 de gener.

El president de Fepromodel, Miguel Carles, ha destacat que és un ajut per iniciar nous projectes.

La convocatòria per al 2018 està dotada en mig milió d’euros i la del 2019 amb mig milió d’euros més, cofinançada en un 85% per la Unió Europea i en un 15% per la Generalitat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>