TORTOSA

Tortosa acollirà l’últim acte de promoció del Concurs de les Garnatxes del Món


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

14/03/2018

La capital del Baix Ebre acollirà el darrer acte de promoció del Concurs Internacional de les Garnatxes del Món que se celebrarà a la Terra Alta el pròxim mes d'abril.

Serà un showroom adreçat, principalment, al públic professional que es farà al Centre Cívic de Ferreries el pròxim 26 de març. Hi participaran cellers d'arreu de Catalunya, i una trentena de la Terra Alta. El tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Emili Lehmann ha presentat els detalls d'aquest acte de promoció que tindrà la garnatxa com a gran protagonista.

Des del Consell Regulador de la DO Terra Alta s'ha reservat Tortosa per fer el darrer acte de promoció del concurs com a capital de les Terres de l'Ebre. El president de la DO, Joan Arrufí, ha explicat que l'objectiu del showroom és que restauradors, sommeliers i prescriptors puguen parlar directament amb els productors de vi i interactuar.

En paraules de Joan Arrufí, el concurs de Garnatxes serà una oportunitat per donar a conéixer aquest món del vi.

Aquesta serà una oportunitat per tastar algunes garnatxes històriques de les principals denominacions d'origen de Catalunya: DO Empordà, DO Montsant, DOQ Priorat, i per descomptat la DO Terra Alta en una festa del vi que espera aplegue a 250 professionals de tot el món a més de turistes i amants del producte.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>