TORTOSA

Tortosa dedica l’octubre a promoure el programa d’acompanyament a la gent gran


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

27/09/2017

El programa “Sempre Acompanyats” de Tortosa celebra aquest proper octubre una tercera edició del mes dedicat a promoure la feina que es fa amb la gent gran que es troba en situacions de soledat no desitjada o d'aïllament social a la ciutat. Amb un complet programa d'activitats obertes a tothom, amb xerrades, tallers, atenció sobre seguretat i salut i amb una gran festa de cloenda, es pretén implicar més gent al programa, trobar noves complicitats i animar nous voluntaris a participar en aquest projecte social. Les activitats també ajuden a promoure'l entre la gent gran que pugui necessitar aquest tipus assistència.

El president de Creu Roja Tortosa, Josep Anguera, ha explicat que l’èxit d’aquest tipus de programes és la seva transversalitat.

Aquest 2017, des de “Sempre Acompanyats” s'atén una quarantena de persones, un 30% més, i s'ha estès a nous barris de la ciutat de Tortosa. La regidora de Serveis a les Persones, Maria Jesús Viña, ha recordat els altres programes que complementen el de “Sempre Acompanyats”.

Viña també ha explicat que es vol donar un paper més social al policia local perquè puguin visitar i controlar la situació d’aquelles persones que viuen soles.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>