TORTOSA

Tortosa dissenya 18 rutes cicloturístiques


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

15/11/2017

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Tortosa ha dissenyat 18 rutes cicloturístiques amb propostes per a tos els gustos, edats i preparació física. Aquestes es divideixen en quatre grans àmbits: urbanes, culturals, Via Verda, i naturals, i ofereixen la possibilitat de triar la que més pugui interessar al visitant tenint en compte la duresa del recorregut, la seva distància, i els ítems turístics, patrimonials, naturals o culturals a l'abast. El regidor de Turisme, Josep Monclús ha destacat que les rutes s’emmarquen en l’objectiu de crear ocupació al voltant del turisme.

Entre les rutes en bicicleta que s’ofereixen n’hi ha una per les serralades de Cardó i Boix, o una de caire familiar pel patrimoni industrial de Tortosa.

La informació sobre cadascuna d’aquestes rutes es pot trobar de manera exhaustiva al web Tortosa Turisme. El web inclou, així, mapes detallats amb tota la informació de cadascuna de les propostes.// Foto AJUNTAMENT DE TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>