TORTOSA

Tortosa estrena un web turístic 'per a emocionar-se'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

07/03/2018

Una nova pàgina web per interpel·lar a les emocions dels turistes que visiten Tortosa. Així és la nova pàgina que presenta la ciutat en quatre idiomes i que, segons els seus creadors, s'inspira en l'estil dels portals turístics de referència de països com Andorra, Finlàndia o Nova Zelanda. El Primer Tinent d'alcalde, Josep Felip Monclús fins i tot va més enllà.

El nou web de Turisme Tortosa fuig dels directoris típics de contingut i aposta per les experiències que els turistes poden gaudir de la ciutat i més enllà. De fet la pàgina vincula el patrimoni cultural de Tortosa amb els actius naturals del conjunt de les Terres de l'Ebre, fins ara un aspecte que no es tenia en compte entre els turistes.

Entre les característiques de la pàgina destaca el fet d'estar pensada des de zero per a ser consumida primer a través de telèfons mòbils. Les fotografies i els textos, així com els detalls tècnics han estat creats per empreses i gent de la ciutat.

A més, segons l'idioma que seleccione d'entre els quatre possibles: català, castellà, francès i anglès, el potencial visitant, s'oferiran una sèrie de continguts i unes hores adaptades als seus costums.

A més dels idiomes, també estarà orientada a demanda segons grup de visitants amb famílies, amics o en parella. També és possible des de la mateixa poder accedir a una reserva als hotels de la ciutat. De fet en aquest aspecte, l'alcaldessa Meritxell Roigé ha volgut destacar l'increment de visitants i pernoctacions de l'últim any a la ciutat.

La nova web de tortosaturisme.cat no oblida tampoc les xarxes socials més influents.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>