TORTOSA

Tortosa fomenta el voluntariat entre els més joves amb unes jornades i una oficina municipal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

14/12/2018

Més de 200 alumnes de quart d’ESO de Tortosa han participat este divendres en l’onzena edició de les jornades del voluntariat. L’objectiu és que els més joves coneguen mà els projectes i iniciatives d’associacions, entitats i organitzacions sense ànim de lucre que actuen al municipi i a la resta del territori, per afavorir la seua implicació com a voluntaris. La regidora de Joventut, Cristina Girón, ha destacat que els joves tenen l’oportunitat d’interactuar amb les entitats i saber de primera mà què és el voluntariat.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Girón ha avançat que l’Ajuntament està a punt de tancar la posada en funcionament de la nova Oficina Jove del Voluntariat. Segons la regidora, l’oficina permetrà crear una bossa de voluntaris a la qual podran recórrer les entitats.

D’altra banda, Giron també ha afirmat que l’Edifici Jove El Carrilet ja és un referent per a la gent jove de Tortosa. Però la regidora ha lamentat que el projecte dels bucs d’assaig difícilment podrà tirar endavant durant este mandat. El govern tortosí havia pensat ubicar l’equipament al costat del viver d’empreses i de la via verda, per ubicar també una terrassa d’estiu on fer concerts a l’aire lliure. Però els terrenys no són municipals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>