TORTOSA

Tortosa homenatja Lluís Companys en el 77è aniversari del seu afusellament


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

16/10/2017

L’Ajuntament de Tortosa va homenatjar al president Lluís Companys aquest diumenge, quan es complien 77 anys del seu afusellament. Va ser amb una ofrena floral al parc que dur el seu nom, al barri de Ferreries. Hi van participar l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, els portaveu del PDeCAT i ERC, Meritxell Roigé i Josep Felip Monclús, el regidor de Movem Tortosa, Francesc Vallespí, i el portaveu del PSC, Enric Roig. Amb la vista posada amb el que podia passar aquest dilluns amb la carta que el president Carles Puigdemont ha fet arribar al govern espanyol, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va fer una crida a la tranquil·litat.

La portaveu del PDeCAT, Meritxell Roigé, va destacar que el record de Companys els encoratjava més que mai a continuar endavant. Per la seva part, el portaveu d’ERC, Josep Felip Monclús, va remarcar que cal donar compliment al referèndum i que Catalunya esdevingui un Estat. L’acte va finalitzar amb la interpretació de l’Himne dels Segadors.Foto AJUNTAMENT DE TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>