TORTOSA

Tortosa inicia els segons Pressupostos Participatius


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

02/03/2018

L'Ajuntament de Tortosa posa sobre la taula 200.000 euros per als pressupostos participatius del 2018. Respecte a l'any passat, són 50.000 euros més destinats a la inversió. El consistori obria aquest dijous al vespre el calendari de la segona edició dels Pressupostos Participatius. Un temps en què veïns de la ciutat podran proposar totes aquelles actuacions que consideren que cal fer a Tortosa ciutat, Vinallop o els Reguers.

Així les coses, propostes com habilitar un passeig per a vianants al costat del barranc, posar noves porteries a una pista poliesportiva o millorar l'enllumenat o l'accessibilitat a alguns carrers podran ser proposades entre el 5 i el 16 de març, i després de ser discutides, es votaran de forma presencial a ExpoEbre, a finals d'abril, i fins a l'11 de Maig en els diferents llocs habilitats per l'Ajuntament.

En l'acte celebrat dijous al vespre a la sala petita de l'Auditori Felip Pedrell, una cinquantena de persones van veure un resum dels diferents projectes executats a partir dels pressupostos del 2017 aprovats pel 5% de la població, unes 1600 persones, una xifra molt superior a municipis de la mida de Tortosa que també celebren aquesta mena de processos participatius.

Dels 200.000 euros de pressupost. 170.000 seran per a inversions a Tortosa ciutat, i 15.000 als Reguers i Vinallop respectivament.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>