TORTOSA

Tortosa licita les obres de la Casa de les Tres Cultures al call jueu


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

31/01/2018

L'Ajuntament de Tortosa ha aprovat en Junta de Govern Local l'expedient de contractació per a la construcció de la Casa de les Tres Cultures, un equipament destinat a explicar al visitant la convivència al llarg de la història a Tortosa de cristians, jueus i musulmans. Aquestes instal·lacions s'ubicaran en un dels pavellons de l'antic balneari del Porcar, en ple call jueu. En concret, al pavelló número 9.

Ara bé, amb caràcter previ, l'actuació planteja l'enderroc d'algunes edificacions en estat ruïnós del voltant, l'adequació de tot l'espai i la creació d'un pati interior. L'antic pavelló on s'instal·larà el nou equipament s'enderrocarà, atenent a la seva precària situació. L'edifici de nova planta tindrà tres façanes, planta baixa i dues plantes pis diàfanes per facilitar la seva museïtzació. El pressupost de licitació és de gairebé 251.000 euros.

La regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé, ha explicat que la creació de la Casa de les Tres Cultures potenciarà turísticament el barri de Remolins, amb un dels calls jueus més interessants del país. El regidor de Turisme, Josep Monclús, ha afirmat que l’actuació s'inscriu dins de l'aposta de l'àrea de turisme per “posar en valor els actius patrimonials, materials i immaterials a l'objecte de reforçar la identitat diferencial de l'oferta turística local, focalitzant-la en àmbits temàtics que resultin exclusius, originals i atractius”. Foto RÀDIO TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>