TORTOSA

Tortosa pren el relleu dels World Sports Games a Riga


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMíriam Gavaldà/ACN | TORTOSA

18/06/2017

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès i el president dels Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo van pujar a l’escenari del Paladium a Riga, Letònia, per prendre el relleu dels World Sports Games que van acabar aquest dissabte al vespre. Tots tres van rebre la bandera dels jocs. Bel ha pres el relleu amb l’objectiu d’incrementar el nombre de participants que enguany ha estat de 4.000 i també de millorar-ne l’organització.

Bel també ha destacat la necessitat d’oferir un programa complementari d’oci i turisme per als esportistes a les diferents ciutats de les Terres de l’Ebre.

Bel, que ha explicat que estan mols satisfets i que treballaran molt dur, ha indicat que posaran la xarxa de clubs i entitats de Tortosa i del conjunt de les Terres de l’Ebre a disposició dels jocs. Per la seva banda, el president dels Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, ha assegurat que el compte enrere ja ha començat i que és així com situaran Catalunya i els seus consells esportius al món.

En aquesta edició dels World Sports Games han participat una trentena d’esportistes de Catalunya i les Terres de l’Ebre.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>