TORTOSA

Tortosa repartirà 3.000 cantimplores als esportistes dels WSG per evitar l'ús del plàstic


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

28/06/2019

L’empresa mixta Aigües de Tortosa ha anunciat este divendres que distribuirà 3.000 cantimplores entre els esportistes dels World Sport Games, els jocs populars que es faran a Tortosa del 2 al 7 de juliol. De fet, les cantimplores formaran part del pack de benvinguda que rebran els membres de les diferents delegacions. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha remarcat que esta iniciativa evitarà l’ús d’envasos de plàstic, que haurien generat un important volum de residus. De fet, ha dit que d’esta manera no caldrà subministrar fins a 100.000 ampolles de plàstic.

Les cantimplores d’alumini, amb el logotip dels World Sport Games, es podran reomplir en les fonts i aixetes que s’han habilitat en els diversos equipaments esportius, i també a les subseus. Roigé ha afegit que les fonts quedaran instal·lades després dels jocs populars en diversos punts de la ciutat, i que és important conscienciar la població que l’aigua de l’aixeta reuneix totes les condicions per al seu consum.

Per la seua banda, el conseller delegat d’Aigües de Catalunya, Marc Pifarré, ha volgut destacar el compromís mediambiental de la companyia, que és el soci tecnològic d’Aigües de Tortosa des de la privatització del 49% de les accions de l’empresa.

D’altra banda, este divendres també s’ha presentat la versió animada de la mascota dels World Sport Games. En l’adaptació de la Cuca a mida real han intervingut l’artesà Joan Iniesta, que ha creat el cap a partir del disseny de Mai Aguiló. També el sastre Cesc Martí, que ha cosit el vestit de la mascota. L’encarregat de donar-li vida és el jove Joan Miravalls, alumne de l’escola municipal de teatre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>