TORTOSA

Tortosa torna a acollir el torneig nacional de judo infantil i junior

Albert Pascual | TORTOSA

17/01/2017

De nou el Pavelló de Remolins de Tortosa va ser l'escenari de la Supercopa i Copa d'Espanya de Judo en les modalitats infantil i junior. La competició organitzada pel Nucli de Tecnificació Priorat Tortosa, Tortosa Esport i les Federacions de Judo catalana i espanyola.

La copa va tenir com a convidat de luxe al mestre nacional de 7è Dan i especialista en "Ne Waza" i ex seleccionador nacional de judo, Jordi Yuste Gutsems.

Amb centenars de xiquets i xiquetes vinguts de les diferents comunitats autònomes, la copa d'Espanya junior en categoria masculí va ser de domini català en -73, -81, -90 i -100 quilos, mentre que un valencià, un aragonès i un madrileny van ser primers en -55, -60 o -66 quilos respectivament.

Pel que fa a la categoria femenina, Catalunya va dominar en totes les modalitats excepte -52 quilos i +78 on el triomf va recaure en Madrid i Castella-La Manxa.

A la Supercopa el palmarès va estar més repartit i Catalunya va dominar en les categories de -46, -55 i + 66. La Comunitat Valenciana va aconseguir dos ors en -42 i -50, i una medalla d'or va anar a parar a Navarra, Balears i la Comunitat de Madrid.

En categoria femenina Catalunya va guanyar la competició de -36 i -40, però les xiques valencianes van ser les més premiades amb tres ors a -48, -57 i +63 quilos.