TORTOSA

Tractorada pagesa fins a Tortosa per defensar l’1-O


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

28/09/2017

Unió de Pagesos ha organitzat per aquest divendres una sèrie de marxes amb tractors a les comarques de Barcelona, Girona, Tarragona i Terres de l’Ebre, per defensar el referèndum de l’1 d’octubre. En concret, el sindicat agrari ha explicat que les tractorades són “a favor de la democràcia i la llibertat, arran de les detencions dels càrrecs polítics, la intervenció de facto de la Generalitat, i la violació dels drets civils”. En el cas de les Terres de l’Ebre, la tractorada culminarà a les deu del matí davant de la delegació d’Hisenda a Tortosa.

El coordinador de la Unió de Pagesos a les Terres de l’Ebre, Hilari Curto, ha explicat que les diverses tractorades començaran a primera del matí des de punts com Gandesa, Móra la Nova, Benifallet, l’Aldea, Amposta i Santa Bàrbara. El reagrupament de les diferents columnes de tractors abans d’entrar a Tortosa es farà davant de la cooperativa de Soldebre. A banda, hi haurà pagesos que des de la Ribera d’Ebre marxaran cap a Reus per unir-se als del Camp de Tarragona.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Curto ha afirmat que Unió de Pagesos està a favor del dret a decidir, la democràcia i les llibertats. En aquest sentit, ha fet el següent pronòstic per a diumenge.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>