MÓRA D'EBRE

Treball i Afers Socials ofereix 100 plans d’ocupació als municipis afectats per l’incendi


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

12/07/2019

El departament de Treball, Afers Socials i Famílies invertirà 1,6 milions d’euros als municipis afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià. Així ho ha anunciat el conseller, Chakir el Homrani, després de reunir-se amb els alcaldes del municipis afectats pel foc. El Homrani ha detallat que la proposta és engegar una línia per impulsar 100 plans d’ocupació amb una durada de sis mesos, d’acord amb l’estratègia que acordin els alcaldes i els altres departaments de la Generalitat implicats.

El conseller també ha explicat que s’impulsaran Certificats de Professionalitat per a persones desocupades en diferents especialitats i d’acord a les necessitats del territori.

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, ha celebrat la ràpida resposta del departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Carim ha insistit que els afectats necessiten respostes i ajuda immediata.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>