MORELLA

Treballs inicials a les esperades obres del Port de Querol


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | MORELLA

08/11/2017

Les obres del Port de Querol a l'N-232 comencen a fer-se visibles amb els primers treballs consistents en el moviment de terra, marcatge de zones o tala d'arbres. Les obres, reivindicades des de fa més de 30 anys, s'han iniciat al tram del Pont de la Bota. L'Ajuntament de Morella ha enviat un missatge a la Subdelegació del Govern a Castelló informant que estaran molt pendents de les consignacions pressupostàries de l'Estat per al 2018 per a vigilar que les obres no s'aturen.

Segons el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, que a finals de juny va assistir a l'acte de col·locació de la primera pedra de les obres, el nou traçat haurà d'estar acabat el juny del 2020. El nou traçat d'uns 8 kilòmetres consistirà en nou viaductes, diversos passos superiors i inferiors, i dos túnels en una carretera que tindrà tres carrils, un de baixada cap a la costa, i dos de pujada per a facilitar l'avançament a vehicles pesats.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>