L'ALDEA

Trens Dignes fa un balanç positiu del primer any de l’aturada de l’Euromed a l’Aldea


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / Sílvia Alarcón | L'ALDEA

28/11/2017

Trens Dignes ha celebrat que 36.000 usuaris hagin fet ús de l’Euromed, quan es compleix un any de la seva primera aturada a l’Aldea. El portaveu de la plataforma, Josep Casadó, ha explicat que, tot i que només paren quatre dels vuit Euromed que passen per l’estació de l’Aldea, la xifra d’usuaris, un centenar diaris, és molt positiva.

Després de 20 anys de reivindicació a les Terres de l’Ebre, el 14 de novembre de 2016 va aturar el primer Euromed. La Generalitat va invertir 1,6 MEUR a aconseguir que aquests Euromed facin parada a l'Ebre i 200.000 euros més per impulsar busos llançadora. Els bitllets de l’Euromed estan bonificats per la Generalitat i costen a l’usuari el mateix que un bitllet per a un tren regional. Amb la parada d’aquest comboi, s’ha guanyat temps de recorregut i el tren té més fiabilitat perquè pateix menys averies.

D’altra banda, Adif ha iniciat les obres del Corredor Mediterrani entre Vandellòs i l’Ametlla de Mar. En aquest sentit, la plataforma ha explicat temen que es pugui eliminar el servei d’Euromed un cop s’enllesteixin les obres de doble via.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>