TORTOSA

Tres olis extra verges de l’Ebre, a la guia dels millors olis del món


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

02/10/2018

La prestigiosa guia italiana Flos Olei, l’equivalent en el món de l’oli al que seria la guia Parker dels vins, ha inclòs tres olis extra verge de les Terres de l’Ebre a la seua guia 2019. Es tracta del monovarietal Aureum Morrut, de la Cooperativa Soldebre SCCL; l’extra verge Montsagre premium de la varietat picual, de l’empresa familiar Montsagre d’Horta de Sant Joan; i l’Oleum Naturale de la varietat arbequina de l’empresa que porta el mateix nom i que està situada a Rasquera. Els representants de les tres empreses van destacar que és un reconeixement internacional molt important que situa l’oli produït a les Terres de l’Ebre al mapa del món.

El cap del Servei de Coordinació i Gestió Territorial del departament d’Agricultura a les Terres de l’Ebre, Julio Montfort, ha destacat que aquest tipus de reconeixement demostra que es va pel bon camí.

La guia italiana Flos Olei és la primera guia internacional dedicada a les empreses que produeixen oli d’oliva extra verge de gamma alta i hi apareixen un total de 500 empreses de 52 països i dels cinc continents. La puntuació rebuda per les empreses ebrenques ha estat d’entre 90 i 82 punts, d’un total de 99 i els seus olis són els únics de la demarcació de Tarragona, inclosos a la guia del 2019. Foto ACN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>