AMPOSTA

Troben el cadàver d'un home en un embarcador del club nàutic d’Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN / G.M./M.G. | AMPOSTA

13/01/2018

El Mossos d’Esquadra han localitzat aquest dissabte al matí el cadàver d’un home d’uns 70 anys en un embarcador del club nàutic d’Amposta. L’avís ha estat rebut a les 11.45 del matí i a hores d’ara estan investigant les causes de la mort. Ha estat un grup de remers qui ha trobat el cos. El regidor de Governació d’Amposta, Miquel Subirats, ens ha explicat com ha estat aquest moment.

El passat dia 8 de gener, els Mossos van rebre l’avís de la desaparició d’un altre home de 78 anys a la mateix localitat, però no es pot confirmar que es tracti de la mateixa persona. Subirats ha indicat que els investigadors creuen que és prematur confirmar si es tracta de l’home desaparegut.

La zona ha estat acordonada i posteriorment s’ha fet l’aixecament del cadàver. Durant aquest cap de setmana a Amposta hi ha uns 400 remers fent regates preparatòries i de promoció organitzades per la Federació Catalana de Rem. Foto AJUNTAMENT D'AMPOSTA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>