ULLDECONA

Ulldecona emprèn la recta final de les obres de la llei de Barris


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ULLDECONA

03/11/2017

L’Ajuntament d’Ulldecona es troba immersa en l’execució de les darreres obres de millora del nucli antic, incloses a la llei de Barris. Es tracta d’una actuació que Ulldecona té adjudica des de finals del 2009 i que finalitza aquest proper 2018. L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha explicat que tot i que no es podrà tot el previst, es preveu arribar a una execució del 70%.

La inversió prevista a Ulldecona era de 4’2 milions d’euros dels quals 3’9 han estat subvencionats a través de la Llei de Barris. Ventura ha explicat que la inacció de l’anterior govern d’Ulldecona però també la falta de compromís de la Generalitat va fer que les obres quedessin bloquejades entre els anys 2011 i 2015. L’actual govern municipal ja ha demanat una pròrroga per al 2019 però hi tenen poques esperances.

Ventura ha explicat que en els darrers mesos s’ha treballat sobretot en l’arranjament de voreres i carrers. També ha avançat quines seran les properes actuacions.

En el marc de la llei de Barris també s’han impulsat programes socials de suport a la gent gran i la infància, i línies d’ajuts per arranjar les façanes d’habitatges del nucli antic.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>