Un gol fantasma evita la victòria a l'Ascó

Clara Seguí | ASCÓ

05/03/2018

Ascó 4 – 4 Vilassar de Mar

L'Ascó empatava a quatre durant un partit marcat per la polèmica arbitral. La primera part no podia començar millor, ja que al primer minut Cheikh va marcar el primer gol. Els visitants volien jugar-la, però la perdien amb rapidesa. L'Ascó arribava amb facilitat. Al minut 22, Peke disparava i la defensa rebutjava la pilota. Poc després, la jugada de Nando acabava amb un gol a la mateixa porteria. L'última jugada donava la sort als de Vilassar de Mar. Al minut 41, Rovira trobava distancies amb un 2-1, però Cheikh marcava el 3-1, i un minut més tard, Dani marcava el 3-2 amb el que s'arribava al descans.

Ja a la segona part, al minut 51, l'àrbitre marcava un penal a favor del Vilassar però fallava. Al 53, Cheikh, en una bona jugada, aconseguia el 4-2, que tranquilitzava als asconencs. Al minut 84, una jugada dins l’àrea, va acabar en “gol fatasma” de Javi, que l’arbitre va doar per bo, tot i les protestes dels asconencs.

El “gol fantasma” va canviar el rumb del partit, trastocant l'Ascó. El Vilassar es va llençar amb força. I quan faltava un minut per al final, els visitants van xutar amb ganes fent pujar el 4-4 que tancava el partit.

Els asconencs van destacar pel bon joc en atac però per contra, en defensa deixaven que desitjar. Amb el 4-2 tenien el partit controlat però després del "gol fantasma", segons Santi Castillejo, els jugadors ja no van saber controlar el partit.