ASCÓ

Un gol solitari de Cheikh trenca la mala ratxa de l'Ascó


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ASCÓ

12/02/2018

Horta 0 - 1 Ascó

L'Ascó trenca la mala ratxa de resultats i s'emporta els tres punts al camp de l'Horta, en un partit on els de Santi Castillejo van patir davant un gran rival. Un únic gol de Cheikh va servir per a certificar la victòria i mirar de començar amb una bona línia de resultats.

Va ser un partit on l'equip local va tenir ocasions per marcar, però o la defensa asconenca, o el porter Eudald, van encarregar-se d'evitar que l'Horta arribara a la porteria amb efectivitat.

Ja des del primer minut es va veure a un Horta que volia la victòria. Jugant amb perill per les bandes, creava ocasions que treia bé la defensa asconenca, en un gran partit col·lectiu per evitar el gol en contra.

Al minut 36, jugada ràpida de Sergio Moreno que veu a Cheikh, i aquest, amb bicicleta inclosa, afusella la porteria d'Andrés. Primer i únic gol del partit. L'Ascó en va tenir prou per a certificar els tres punts.

A la represa l'Horta va intentar reaccionar sense èxit. També la va tenir l'Ascó, per exemple al minut 53 quan Sergi Moreno va fer lluir a Andrés.

Els locals no es volien donar per vençuts i pressionaven sobre la porteria d'un Eudald esplèndid fins al final intentant moure un marcador que no es mouria.

Després de 25 partits jugats l'Ascó ocupa la setena posició amb 41 punts.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>