MÓRA D'EBRE

Un morenc acumula a casa una col·lecció de 1.300 cerveses


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustrau Moreno / Manel Capell | MÓRA D'EBRE

08/09/2017

Josep Torres és un veí de Móra d’Ebre, de 84 anys, que a casa seua té un veritable museu de la cervesa. En té unes 1.300 ampolles, provinents de més de 70 països diferents. La col·lecció de cerveses ja ha atret l’interès de veïns i també dels turistes, ja que fa uns dies va rebre la visita d’un grup d’anglesos. La seua afició va començar fa 12 anys de la forma més senzilla i natural, quan va veure una ampolla de cervesa en un supermercat, amb una parella despullada a l’etiqueta. Poc a poc va anar acumulant cerveses, moltes vegades amb l’ajuda de familiars.

Només una vegada ha comprat una cervesa que ja tenia. Totes les ampolles estan plenes. Tal com les va adquirint, les va afegint a la seua col·lecció. Hi ha les principals marques comercials i també cerveses artesanes, entre les quals una vintena de catalanes.

A casa ja no li caben més cerveses, i ara hauria d’habilitar una altra habitació per encabir-ne més. Josep Torres es declara un amant de la cervesa. Habitualment, compra una per a la col·lecció i l’altra per tastar-la. Fins i tot té cerveses de molt alta graduació, de fins a 13 graus. Però té molt clar que, a l’hora d’elegir, tira cap a casa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>