AMPOSTA

Una rua tancarà la desena edició del Mercat a la Plaça d’Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

20/03/2018

10 anys de Mercat a la Plaça. Amposta ha presentat aquest dimarts al matí el cartell inspirat amb l’estil modernista de Mucha, i que té la dona ampostina com a element principal. Una dona ampostina que és la personificació de la festa.

La Festa del Mercat a la Plaça arribarà enguany a la seua desena edició. Serà del 17 al 20 de maig. Una efemèride que l’Ajuntament vol commemorar amb dos actes destacats: el pregó inaugural a càrrec de la que va ser regidora de Cultura quan es va crear la Festa, Mar Panisello, i una rua final on desfilaran tots els personatges que durant aquests anys han ajudat a recrear la festa.

A banda, l’ajuntament també s’esforçarà en la promoció exterior de la Festa. En aquest sentit el Mercat a la Plaça tindrà presència a Barcelona a les fires B-Travel, el Mercat d’Escapades, o la Fira Modernista de Terrassa.

La Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta també es promocionarà a la localitat de Vilafamés, un municipi al costat de Castelló de la Plana amb una fira on es recrea la vida a principis del segle XX.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>