ALCANAR

Una segona explosió deixa un ferit greu i vuit lleus a la zona de la casa d'Alcanar Platja


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN | ALCANAR

17/08/2017

Una persona ha resultat ferida greu i vuit persones més han patit ferides lleus en una segona explosió que s’ha produït aquest dijous a la tarda a la urbanització Montecarlo d'Alcanar, al mateix punt on ahir a la nit va explotar una casa, presumptament per una explosió de gas butà. La incidència ha tingut lloc poc abans de les cinc de la tarda, segons han explicat els Bombers, i ha ocasionat més danys materials a la zona, que havia quedat arrasada. Segons ha pogut saber l'ACN, els fets haurien tingut lloc a causa d'una retroexcavadora que treballava retirant runa. Fonts dels mossos han descartat que es tractés d'una explosió controlada. Els Bombers hi han enviat sis dotacions i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) hi ha adreçat dos helicòpters i una ambulància. El ferit greu és un agent dels Mossos que ha patit un fort cop al pit i ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb helicòpter. Els lleus són cinc agents dels Mossos, dos Bombers, i el conductor de la retroexcavadora.

La primera explosió va tenir lloc aquest dimecres, a dos quarts de dotze de la nit, i va esfondrar completament una casa on s'hi acumulaven una vintena de bombones de butà. Com a conseqüència de l’explosió va morir una persona i una altra va quedar ferida greu. Aquest migdia, els Mossos no descartaven que sota la runa hi pogués haver una segona víctima mortal.

L'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, ha explicat que s'havia emmagatzemat gas i que durant les tasques de desenrunament s'ha generat una segona explosió El ferit greu és un agent dels Mossos que ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb un fort cop al pit. La resta han estat agents dels mossos, dos bombers i l'operari de la retroexcavadora que han quedat ferits lleus.

Montserrat ha confirmat que, per seguretat, s'ha tornat a perimetrar la zona i que els veïns tornaran a passar la nit fora de casa. "Hem hagut d'extremar les mesures, miraran si hi ha més gas", ha detallat l'alcalde. L'Ajuntament posarà a disposició dels veïns allotjament alternatiu com la passada nit.

Sobre les hipòtesis, Mossos no en descarten cap i l'únic que es confirma és que estarien manipulant gas butà. La investigació confia que la propera declaració del ferit greu que estava a la casa pugui donar llum a les causes de l'explosió. Segons l'evolució del ferit, aquest divendres es podria prendre-li declaració.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>