ASCÓ

Victòria balsàmica de l'Ascó

Albert Pascual | ASCÓ

18/04/2017

L'Ascó va fer els deures guanyant al Palamós en el partit avançat per les vacances de Pasqua. L'equip gironí era rival directe i d'aquesta manera el conjunt riberenc desfà l'empat a punts que fins ara tenien els dos equips. Encara queden opcions per arribar al play-off i aquesta victòria ajudarà a donar esperances als jugadors.

La primera part va començar amb tanteig per part dels dos equips que es respectaven sobre el terreny de joc i d'aquesta forma tampoc creaven ocasions de perill. Tot i això l'Ascó tenia un major domini del baló per sobre del Palamós que volia jugar però sense massa èxit.

Els dos gols de l'encontre es van veure a la segona part on l'Ascó es va posar en marxa i en una gran jugada de Jonatan Toledo per a Masqué arribava el primer gol al minut 56.

Amb el marcador advers, el Palamós va començar a oferir més perill a la porteria d'un atent Sergi Fuertes. Amb més espais lliures, l'Ascó també la va tenir amb nombrosos contraatacs que hagueren pogut sentenciar el partit, però no va ser fins que Peke, amb un gran xut, va fer pujar el definitiu 2-0 al marcador del municipal d'Ascó.

Tres punts que serveixen, com a mínim, per mantenir distàncies amb els de dalt i trencar la mala ratxa de dos mesos sencers sense una victòria.

El pròxim cap de setmana, desplaçament a la Nova Creu Alta de Sabadell per jugar contra el filial, equip que passa per hores baixes i tot apunta que jugarà a primera catalana la temporada vinent.