Victòria clara del Collblanc davant la visita del Cantaires

Albert Pascual | TORTOSA

28/11/2017

Collblanc 98 - 71 Cantaires

Triomf molt senzill per al Collblanc en un partit que es podia donar per sentenciat abans del descans quan els locals guanyaven per 54-33.

La victòria del Collblanc es va basar en un gran primer quart on l'equip local era conscient de no poder deixar perdre més partits, així les coses, els locals s'imposaven per 28-15 al primer quart, i mantenien el bon joc durant el segon quart acabant el parcial 26-18. Les rendes aconseguides en el període inicial van fer impossible remuntar el partit al Cantaires que se sentia totalment fora de lloc.

Només a la segona part els de Claudio Prieto van intentar mirar de treure alguna cosa en clar empatant el darrer quart a 26, insuficient per a un marcador final de 98-71. Una derrota, la sisena al campionat, que situa als tortosins en onzena posició de catorze equips.

En aquesta ocasió, Mc Donnell i David King van ser els màxims anotadors ebrencs amb 16 punts cadascú.