Victòria clau per a l'Amposta

Albert Pascual | AMPOSTA

16/10/2017

Amposta 1 - 0 Torredembarra

Important victòria de l'Amposta a casa contra el Torredembarra. Un únic gol d'Andrés Guapacha al minut 51 serveix als jugadors entrenats per Albert Bel i David Fornós per escalar fins a la quarta posició de la Segona Catalana.

El partit el va dominar l'equip ampostí durant bona part dels 90 minuts. El mal arbitratge a ulls locals va impedir un marcador més ampli per a l'equip local amb dos penals no xiulats durant la primera part. Tres pals hagueren pogut ampliar encara més la diferència al marcador.

Amb tot resultat molt positiu per a l'Amposta que aprofita les derrotes de Reddis contra l'Ulldecona. Els falduts amb un 3-4 se situen segons a un punt del Cambrils que guanyava per la mínima a la Cava.

També bons resultats per al Batea que guanyava amb esforç a la Pobla de Mafument per 4-3. Per la seua part, la Sénia perdia 1-2 contra el Gandesa i es despenja fins a la tercera posició. Els de la Terra Alta són setens amb dotze punts.