Victòria per refermar les posicions de play-off

Albert Pascual | ASCÓ

16/01/2017

Ascó 3 - 0 Manlleu
L'Ascó es retroba amb la victòria davant el Manlleu per un clar 3 a 0. En el primer dels dos partits seguits a casa, el vent i el mal estat del terreny de joc van ser els protagonistes, i els asconencs van saber adaptar-se millor a aquestes condicions.

Dos gols seguits a l'inici de la segona part van ser clau per a la victòria final dels de Santi Castillejo.

Amb tot el partit no va ser fàcil, però l'Ascó va demostrar seguir amb una bona línia tot i l'ensopegada de la jornada anterior al camp de l'Olot.

La primera part va començar amb domini visitant, buscant avançar-se en el marcador, però el Manlleu es va trobar amb una defensa que va evitar les arribades en claredat de l'equip rival. A poc a poc l'Ascó va anar agafant el control del partit, això sí, vigilant els contraatacs de l'equip rival.

El primer gol va arribar al minut 18 en un penal clar sobre Jordi Martí que transformava Bertomeu.

A partir d'aquí, domini de l'Ascó amb poques ocasions per al Manlleu.

A la segona part, dos gols seguits de Bertomeu i Jordi Martí van dinamitar l'encontre i sentenciar un partit on el tècnic asconenc faria baixar el ritme fent descansar a jugadors tocats.

Això va provocar que el Manlleu tingués més estona la pilota i va tenir alguna ocasió per marcar.

Amb aquest resultat l'Ascó segueix una setmana més en quarta posició amb 36 punts, tres punts menys que el Vilafranca, equip que aquesta setmana ha perdut contra el Santfeliuenc.