VINARÒS

Vinaròs aprova un pressupost de 28 milions per al 2018


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Canal 56 | VINARÒS

25/01/2018

El govern municipal de Vinaròs ha aprovat un pressupost de 28 milions d’euros per al 2018, que suposa un increment del 15’21% respecte l’exercici anterior. Gairebé 4 milions d’euros més, fruit de la incorporació dels fons europeus Feder. L'aprovació es va fer amb els vots a favor de l’equip de govern de Tots i Totes, Partit Socialista i Compromís, mentre que tota l’oposició hi va votar en contra, és a dir, Partit Popular, Partit de Vinaròs Independent i Acord Ciutadà. El capítol d’inversions ascendeix a 3 milions d’euros. La regidora d'Hisenda de Vinaròs, María Cano, destacava que es destinaran diverses partides a l’adequació dels pluvials del camí Fondo, la urbanització de diversos carrers, així com preparar els terrenys per a la construcció del col·legi Jaume I i el segon centre de salut.

També es destina una partida de 200.000 euros per executar les propostes més votades dels pressupostos participatius. En el capítol de despeses, Cano va explicar que es destinaran més de 2 milions d'euros al pagament dels interessos i amortitzacions de préstecs, així com posar en marxa mesures per al foment de l'ocupació i acció social.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>