VINARÒS

Vinaròs prepara més de 15 dies d'actes per celebrar el Carnaval


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Canal 56 | VINARÒS

23/01/2018

La Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs, la COC, ha presentat la programació que oferirà del 27 de gener al 12 de febrer per celebrar una nova edició del Carnaval. Els actes començaran amb l'arribada de Carnestoltes al port, acompanyat per Xarxa Teatre, Locura i l'Associació de Tambors Cirsto del Mar de Benicarló, per tal de crear un espectacle digne de sa majestat. Tot seguit es farà un cercavila fins arribar a la plaça parroquial, on l’humorista valenciana Maria Juan, oferirà el Pregó des del balcó de l'Ajuntament. A la nit seguiran els actes amb el sopar de les reines i el lliurament del Carnestoltes d'Or a Vicent Ferrer, cap de la brigada municipal. Segons ha explicat el president de la COC, Jordi Febrer, el guardó és un homenatge a la feina logística que Febrer ha desenvolupat durant 25 anys per poder celebrar el Carnaval.

Els actes de Carnaval seguiran amb el dia de les paelles, exposicions i presentacions de llibres, mentre que el dissabte 3 de febrer es farà la Gala de Presentació de les Reines a l'antic camp de futbol. Tampoc faltarà el concurs de karaoke entre les comparses, el Dia del Pijama o la Nit Boja de Carnestoltes. El cap de setmana del 10 al 11 de febrer es faran les desfilades que enguany comptaran amb un circuit obert que començarà des l'avinguda Llibertat. El president de la COC detallava com serà el nou recorregut que passarà pels carrers Pilar, Socors, País Valencià i Sant Francesc.

Dilluns 12 de febrer acabaran els actes amb el judici final a Carnestoltes amb el Ball de Dimonis i Xarxa Teatre. Per la seva banda, el regidor de Festes de l'Ajuntament de Vinaròs, Marc Albella, ha destacat que el consistori ha destinat una inversió de 100.000 euros al Carnaval, a més 23.000 euros més en matèria de seguretat. En aquest sentit, Albella ha insistit que enguany s'ha volgut reforçar les mesures preventives per evitar incidents, així també com donar un nou impuls a la campanya per un consum responsable d'alcohol.

Una programació carregada d'activitats perquè veïns i visitants puguin gaudir d'una de les festes més boges de la Comunitat Valenciana.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>