XERTA

Xerta se solidaritza amb Carme Forcadell i amb els presos polítics


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | XERTA

12/11/2017

Xerta, el poble de Carme Forcadell, ha celebrat aquest cap de setmana les Festes Majors més reivindicatives de la seva història recent. De fet, dissabte, es va poder veure la presidenta del Parlament entre amics i familiars gaudint de les Festes de Sant Martí. L’alcalde de Xerta, Roger Aviñó, va destacar que en moments tan complicats per a Forcadell era importat que sentís l’escalf de la seva gent i va celebrar la llibertat de la xertolina.

Diferents associacions del poble van acordar que a cada acte festiu hi hauria mostres de rebuig davant la situació dels presos polítics a Catalunya. Durant l’exhibició de vestits i la ballada de jotes, que va tenir lloc a la Plaça Major de Xerta, van dedicar una jota a Forcadell.

També es va fer la lectura d’un manifest condemnant ‘la repressió de l’Estat’ i exigint l’alliberament dels presos.

Les Festes de Sant Martí, patró de Xerta, són les més emotives i la ballada de jotes permet posar en valor la tradició d’aquest ball tan arrelat a la població.

L’acte va acabar amb una enlairada de globus.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>