GANDESA

L’ocupació creix un 3,8 per cent a les Terres de l’Ebre a finals del 2017


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | GANDESA

19/02/2018

L'ocupació en l'últim trimestre del 2017 ha crescut un 3,8%, És el que es desprèn del darrer Butlletí d'Anàlisi de la Conjuntura Local de les Terres de l'Ebre, presentat dilluns a Gandesa.

A final de l'any passat, el nombre total d'afiliats a la Seguretat Social al territori era de 51.725, és a dir, 1.887 afiliats més que el mateix període de l'any 2016.

Tots els grans sectors econòmics ebrencs han enregistrat un creixement superior al del mateix trimestre de l'any anterior, excepte l'agricultura. Destaca sobretot l'evolució de la construcció, a un ritme interanual del 5%, i també la indústria i el sector dels serveis que ho han fet en un 2,9% i un 4,5%, respectivament. L'ocupació ha crescut a les quatre comarques ebrenques, sobretot al Baix Ebre amb un 5,7%.

De 21 municipis ebrencs analitzats, Santa Bàrbara, l'Ametlla de Mar, Roquetes, Alcanar i Batea són els únics que presenten una evolució negativa amb una davallada d'entre el 3,2 i 0,2 punts percentuals. En canvi, Sant Jaume d'Enveja i Camarles són els que més han crescut, amb 15,4 i 9,7 punts percentuals respectivament.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>