DELTEBRE

L'Ajuntament de Deltebre projecta un nou espai lúdic i turístic al voltant del pont Lo Passador


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

14/03/2018

La Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre ha emès un informe favorable al projecte de creació d'una nova àrea turística, fluvial i de lleure al voltant del pont de Lo Passador a Deltebre.

L'organisme ha donat llum verd al plantejament de l'Ajuntament de canviar la classificació d'uns 43.500 metres quadrats en dos àmbits que no es troben edificats a les dues bandes del pont, i a la prolongació del carrer de l'Ebre.

En el primer cas, es preveuen situar 5.800 metres per a usos hotelers a una banda del pont, i a l'altra, es podran construir 3.100 metres quadrats d'equipaments dedicats a la restauració, el comerç i els usos lúdics.

A més s'establirà una franja d'espais lliures que separarà aquesta zona dels edificis residencials existents. El consistori planteja també un nou embarcador fluvial.

Paral·lelament, als dos costats del carrer de l'Ebre, se situaran 9,200 metres quadrats d'espais lliures i un equipament fluvial que hauran de completar la trama urbana.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>