L'Aldeana goleja al Sant Jaume

Albert Pascual | SANT JAUME D'ENVEJA

20/03/2017

Sant Jaume d'Enveja 1 - 5 Aldeana
Després del Remolins-Bítem - Corbera que va acabar amb set gols, el Sant Jaume - Aldeana ha sigut un dels partits amb més gols, sis. Tot i ser un partit força igualat l'Aldeana no va permetre a l'equip local la tercera victòria seguida. Així les coses, l'equip groguet va anar per feina i encetava el marcador Marc Garcia al minut 9.

No es veurien més gols fins al minut 62, ja a la segona part, en un final elèctric. Lluc Pepiol marcava el segon per a l'Aldeana i poc després, Agustí Valldepérez al 67, donava esperances al Sant Jaume en marcar l'1 a 2.

Lluny de patir, l'Aldeana va assegurar la victòria amb tres gols més de Robert López al 72, de nou Lluc Pepiol al 7, i Erik Pascual acabava amb l'1 a 5 al 84.

Amb aquest resultat l'Aldeana segueix en tercera posició a tres punts del Jesús Catalònia que va guanyar el seu partit contra l'Olímpic Móra d'Ebre per 1 a 3. Tampoc va errar el líder la Sénia que golejava al Flix per 1-5 a la Ventonella.