L'Amposta, campió d'hivern

Albert Pascual | DELTEBRE

16/01/2017

La Cava 0 - 2 Amposta
L'Amposta s'emporta els tres punts del derbi Ebrenc i d'aquesta manera acaba la primera volta del campionat líder i campió d'hivern.

Els primers deu minuts van ser de domini local. A partir d'aquí l'Amposta es va fer amb el baló i la primera ocasió pels visitants va ser un xut de falta que feia lluir el porter cavero que va evitar el primer gol al marcador.

Poc abans de la mitja hora de joc, Arnau era enderrocat dintre l'àrea local i l'àrbitre assenyalava penal. Isaac era l'encarregat d'executar la pena màxima i transformar el 0-1.

El Club Deportiu La Cava tindria una doble ocasió de gol al minut 38 però Guillem evitaria el gol local.

Quan faltaven dos minuts per acabar el temps reglamentari de la primera meitat, Quim Cardona d'un fort xut estavellava l'esfèric al travesser de la porteria de Manel Vizcarro i així s'arribava al descans.

A la represa joc menys vistós per part dels dos conjunts, on el físic va ser el que va marcar la diferència. Dos possibles penals no assenyalats a l'àrea local als inicis de la segona meitat han estat molt protestats pel nombrós públic ampostí que es va desplaçar fins a Deltebre.

Els dos conjunts només farien perillar les dos porteries mitjançant corners i xuts de falta. El CD La Cava va tenir la seva opció per empatar el partit fregant la mitja hora de joc de la segona meitat, però el xut sortiria fora.

Molt protestat també va ser fora de joc dubtós a Jan quan la passada a Ivan González deixava al golejador ampostí sol d'avant la porteria local.

El segon gol arribaria al temps de descompte quan Aleix Llobet d'un magistral xut de falta aconseguiria batre per segon cop la porteria de La Cava i fent pujar al marcador el definitiu 0-2.