L'Amposta no falla

Albert Pascual | AMPOSTA

26/09/2016

L'Amposta segueix de ben prop al Tortosa en aquestes primeres jornades a la lliga de Segona Catalana. L'equip del Montsià jugava a Torredembarra i no va tenir pietat de l'equip local.

Al primer temps el domini de la pilota va ser total, amb moltes ocasions de perill. Llobet inaugurava el marcador al minut 12 i ampliaria al minut 56. La resta del partit seria de pur tràmit per als ampostins que veien créixer el marcador al 62 amb el gol de González. Abularch marcaria el de l'honor per al Torredembarra, aquest és, a més, el primer gol de la temporada per a l'equip tarragoní.

Ja en temps de descompte, González marcava el definitiu 1 a 4 que manté als ampostins empatats a punts amb el Tortosa al capdavant de la segona catalana.