Clara Seguí | SANT VICENÇ DELS HORTS

02/10/2018

Sant Vicenç dels Horts 19 - 26 CH Amposta Lagrama

La tercera jornada de la divisió d'honor plata d'handbol femení se l'enduien les noies de l'Amposta-Lagrama.
Una victòria important on les jugadores de Mateu Castellà aconseguien els primers punts d'aquesta temporada 2018-2019.

La primera meitat va ser molt igualada. L'equip ampostí va cometre alguns errors, i li costava entrar al partit, tot i això, al minut 7 de l'encontre es posaven per davant al marcador.

Arribarien al descans del partit amb un ajustat 10-11 favorable a les del Montsià. A la represa un parcial de 0-4 encarrilava la victòria mantenint i augmentant les diferències fins al 19-26 final.

El mal inici de segona meitat va condemnar al Sant Vicenç en la derrota a casa contra l'Amposta. Les locals només van anotar 1 gol en els primers 15 minuts de la segona. Això ho va aprofitar l'Amposta, que va agafar un bon coixí de gols per no patir en el tram final del partit.

El partit amb les de Sant Vicenç va ser intens. Les ampostines es van mostrar bones en defensa i en seguretat sota els Pals. També efectives en atac, on vuit dels components de la plantilla van aconseguir anotar.

L’Amposta-Lagrama va mostrar la millor versió de cadascuna d'elles, formant un compacte i potent conjunt que és la línia a seguir en propers compromisos a aquesta Divisió d'Honor Plata.

El pròxim partit serà el dissabte 7 d'octubre, al pavelló municipal ampostí on el CH Amposta "Lagrama" rebrà les jugadores de l'Unizar Dominicos de Saragossa. Un partit on les locals lluitaran per aconseguir els primers punts com a local i d'aquesta manera consolidar-se a la part mitjana de la taula classificatòria.