ASCÓ

L'Ascó cau a la Copa Catalunya davant el Lleida Esportiu


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | ASCÓ

08/08/2018

L'Ascó va haver de dir adéu a la Copa Catalunya d'enguany, després de caure davant el Lleida Esportiu per un gol.

Els de Leo no van poder passar a la tercera ronda de la Copa Catalana, tot i haver tingut opcions fins al final. Es va viure un partit dinàmic i directe contra un Lleida en forma que no va deixar que l'equip asconenc s'imposés.

El primer gol arribava de la mà dels lleidatans quan faltaven deu minuts per arribar al descans. En aquest punt, els asconencs intentarien imposar el seu joc per superar un contrincant que competeix en segona divisió.

A la represa, Peke va empatar de penal. Semblava que en aquest moment els de Leo començaven a dominar. Però quan pareixia que arribaria el segon gol de l'Ascó, Jaume, del Lleida va marcar el definitiu 1-2 en una jugada estratègica.

Després d'aquesta derrota, el conjunt blanc i verd ja prepara l'inici de la temporada. Abans però disputarà diferents partits amistosos contra Riudoms, el Nàstic juvenil, i tancaran amb el Reus Deportiu a casa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>