ASCÓ

L'Ascó perd contra el Palamós


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | ASCÓ

19/02/2018

Després de la victòria de l'Ascó a Horta, l'equip riberenc va sortir a la recerca d'una altra jornada d'èxit però el partit va començar amb un domini altern. De mica en mica els locals van anar apropant-se a l'àrea rival. Al minut 16, una malentesa de Subi quasi acaba en gol a la mateixa porteria.

L'Ascó va jugar tranquil, amb paciència i procurant no perdre la pilota. Els asconencs van apropar-se a l'àrea però sense ocasions clares. El Palamós intentava jugar per bandes, intentant sorprendre a la bona defensa local. Al minut 32 Masqué va intentar un gol des de fora de l'àrea, però el porter l'acabava aturant sense problemes.

La primera part va ser bona per a l'Ascó, sobretot en defensa, i no va deixar oportunitat al Palamós. A 4 minuts del descans, Dani Argilaga va provar amb un bon xut que va treure la defensa gironina.

El final de la primera part va estar marcat per molt de joc de mig camp. El Palamós va tenir una gran ocasió per marcar amb un cop de cap enviat al travesser.

A la tornada del descans arribaria el primer gol visitant, era el minut 55 i Subi feia pujar el primer gol a l'electrònic.

Els locals es van llençar a la porteria visitant sense oblidar la defensa, i quan més jugava l'Ascó, Henry va aprofitar per marcar sol dins l'àrea posant el segon al marcador.

Els asconencs no van cedir, i van intentar corregir els errors de la primera part, tot i això, no van aconseguir marcar en aquesta jornada.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>