TORTOSA

La CUP-Ae denuncia que Tortosa continua apostant per un model de gestió de la salut “opac”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

20/09/2017

A partir del 2018, Ginsa, l’empresa creada per Sagessa fa més de 20 anys per fer gestió administrativa, deixarà de ser l’encarregada de fer la contractació de serveis i subministrament a l’Hospital de Jesús i la Clínica Terres de l’Ebre. Aquesta tasca la realitzarà el Consorci de Salut i Atenció Social a Catalunya. Per la CUP-Ae de Tortosa, es continuarà amb el mateix model de gestió encara “més opac” que el de Ginsa o Sagessa.

La CUP-Ae també ha denunciat que Consorci de Salut i Atenció Social de Catalunya té entre els seus alts càrrecs dues persones imputades per presumptes càrrecs de corrupció. En concret, ha posat com a exemple al director general de Sagessa entre 2011 i 2013 i imputat en diverses peces del cas Sagessa, José Augusto Garcia, i el president del Consell d’Administració i investigat també a les peces 3 i 4 del cas Sagessa.

Rodríguez també ha avançat que la previsió és que es contracti un gerent. La CUP-Ae també ha demanat a l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, una actitud més respectuosa amb les persones que assisteixen al consell d’administració de les empreses municipals de salut i que tenen altres idees i arguments.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>