VANDELLÒS

La CUP proposa una consulta popular sobre el futur de l’energia nuclear


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / TV Vandellòs | VANDELLÒS

04/08/2017

La CUP ha anunciat aquest divendres, 4 d'agost, una proposta de resolució que es debatrà al Parlament amb l'objectiu que els catalans puguin decidir el futur de l'energia nuclear a Catalunya. El diputat al Parlament de Catalunya per la CUP Sergi Saladié ha anunciat aquest divendres, 4 d'agost, la proposta de resolució que es debatrà properament al Parlament sobre el futur de les centrals nuclears Ascó i Vandellòs II.

L'anunci d'aquesta proposta s'ha fet després de la declaració per part de l'Estat del tancament definitiu de la central burgalesa de Garoña i que Saladié ha remarcat que “està moguda per qüestions bàsicament econòmiques”.

El diputat ha volgut parlar també del posicionament del seu partit i que és contrari a la producció d'energia nuclear. A més, ha destacat les darreres propostes de la CUP pel que fa a l'impacte d'aquest tipus d'energia.

Saladié ha finalitzat la seva roda de premsa remarcant la necessitat d'acord per part dels partits de Catalunya en el foment de les energies renovables.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>