TORTOSA

La Cambra de Comerç reclama l’autopista gratuïta i l’autovia A-7


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

08/09/2017

La Cambra de Comerç de Tortosa considera que l’acord assolit entre la Generalitat i Foment per desviar els camions de l’N-340 cap a l’autopista AP-7 no és la solució definitiva al problema de la carretera al seu pas per les Terres de l’Ebre. A través d’un comunicat, el president de la Cambra, José Maria Chavarría, ha tornat a exigir la gratuïtat de l’autopista i la construcció del tram pendent de l’autovia A-7, tenint en compte el dèficit d’infraestructures que té el territori. Un dèficit que incideix negativament en l’economia ebrenca, ja que impedeix atraure noves inversions.

En el mateix comunicat, Chavarría destaca que el sud de Catalunya té un problema de col·lapse de l’N-340, i que passar els vehicles pesats a l’AP-7 és una mesura que afectarà econòmicament els transportistes, però que també col·lapsarà la mateixa autopista. Segons la Cambra de Tortosa, el problema actual de l’N-340 es traslladarà a l’autopista AP-7.

Per tot plegat, la Cambra també ha manifestat la seua preocupació pel possible abandonament del projecte de la nova autovia de l’interior entre la Jana i el Perelló. Lamenten que es continue amb una carretera N-340 d’un sol carril per sentit, i que no s’invertisca en una autovia A-7 de futur pel desenvolupament del territori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>