GANDESA

La Diputació injectarà 60 MEUR en dos anys als municipis del Camp i l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | GANDESA

02/08/2017

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va donar compte de l’estat de tramitació de les ajudes del Pla d’Acció Municipal (PAM) 2017 i 2018. Aquests dos anys, incloent el PEXI, el programa específic d’inversions en xarxes d’abastament i distribució d’aigua, de sanejament i informàtica, s’injectaran 60 milions d’euros als municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre perquè puguin fer realitat nous projectes i per ajudar-los a sufragar les despeses corrents. El president de la Diputació, Josep Poblet, ha destacat que els municipis estan incrementant les sol·licituds d’ajudes per a inversions, fet que evidencia una recuperació econòmica.

Poblet també va destacar la implantació de la nova plataforma digital ACTIO, un sistema d’automatització de serveis administratius desenvolupat per la Diputació de Tarragona i que està en procés d’implantació als ajuntaments de la demarcació. Actualment es troba en fase pilot a 5 municipis de l’Ebre i 7 del Camp. Poblet va afirmar que la implicació dels municipis és clau.

Durant la reunió al Celler Cooperatiu de Gandesa, amb la participació d’una vuitantena de càrrecs electes i tècnics, Poblet també va anunciar la creació d’un cens de polígons industrials de Catalunya. Poblet va destacar que es tracta d’un instrument eficient per tal de facilitar l’atracció d’inversions.

Així mateix, els ajuntaments disposaran d’una eina més per millorar la competitivitat dels seus polígons i de les empreses instal·lades.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Guia per a l'independentiste reubicat

Núria Menasanch
ESCRIPTORA

La Itàlia ingovernable

Jesús Gellida
POLITÒLEG

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>